Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Július 21. 18:07, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Két gyalogost is elgázolt a zebrán

Két gyalogost is elgázolt a zebrán

Figyelmetlenség vezethetett ahhoz a balesethez, amely még tavasszal történt Salgótarjánban. Az eset vizsgálati szakaszát a napokban lezárták a rendőrök.

A 33 éves férfi március 12-én 19 óra körül közlekedett kocsival Salgótarjánban, amikor a Rákóczi úton található kijelölt gyalogos-átkelőhelyen nem adott elsőbbséget, és elütötte az azon áthaladó két gyalogost. A baleset következtében mind a két gyalogos megsérült. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a járművezető figyelmetlensége miatt nem észlelte az úttesten lévő két férfit – közölte a rendőrség.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály a férfi ellen folytatott közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indított eljárás vizsgálati szakaszát befejezte, és az ügy iratait a Balassagyarmati Járási Ügyészség részére megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről