Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Október 13. 10:44, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti

Két motort és két autót lopott el egy nap alatt

Két motort és két autót lopott el egy nap alatt

Két motorkerékpárt és két autót lopott el egy nap alatt egy baksi férfi, az ügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a vagyon elleni bűncselekmények miatt a közelmúltban többször elítélt férfit a többi között lopás bűntettével gyanúsítják.

A gyanú szerint a férfi vasárnapra virradóra a kerítésen átmászva jutott be egy mindszenti ingatlanra, ahonnan egy társával ellopott két, javításra váró motorkerékpárt. Az egyiket, miután eltörött a váza, útközben otthagyták, a másikat később a rendőrök foglalták le.

Még ugyanezen az estén a férfi társaival egy személygépkocsit is ellopott, téglával beverték a jármű egyik hátsó ablakát, majd eltörték az indítószerkezetet, és megpróbálták betolni az autót, de ez nem sikerült, ezért az út szélén hagyták.

A városban sétálva újabb járművet kerestek, és találtak is egy nyitva hagyott autót, benne a kulccsal. A gyanúsított és társai beültek és elindultak Mártély felé, de egy fának ütköztek - tudatta a csoportvezető ügyész.

Címkék: autó, lopás, motor, rendőr, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.