Városlista
2023. január 28, szombat - Károly,

Hírek

2022. Március 01. 18:09, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Ketten meghaltak, négyen megsérültek egy hajdúszoboszlónál történt balesetben

Ketten meghaltak, négyen megsérültek egy hajdúszoboszlónál történt balesetben

Két ember életét vesztette, négyen megsérültek a Hajdúszoboszló és Kaba között történt balesetben. A rendőrség most zárta le a nyomozást, a gyanúsított pedig hamarosan bíróságon felelhet tettéért.

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy külföldi férfivel szemben a rendőrség. A gyanúsított kocsijával haladt Hajdúszoboszló irányából Kaba felé 2021. szeptember 11-én 12 óra 30 perc körül.

A sofőr nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően közlekedett, későn vette észre az előtte feltorlódott kocsisort, ezért balra kormányzott és összeütközött a vele szemből érkező járművel – közölte a rendőrség.

A balesetben a gyanúsított autójában ketten a helyszínen életüket vesztették, a másik autóban két személy súlyos, míg ketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét bevonták, kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. Beismerő vallomást tett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 28. 13:40, szombat | Belföld

PM: jövőre újra 4 százalék felett erősödhet a magyar gazdaság

A stabilitást erősítő intézkedéseknek köszönhetően a magyar gazdaság idén elkerülheti a visszaesést, jövőre pedig ismét 4 százalék felett növekedhet - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter.

2023. Január 28. 13:39, szombat | Belföld

AM: folyamatosan növekszik a magyar erdők területe és élőfakészlete

Az enyhe időjárás miatt idén előbb kezdődtek meg az Országfásítási Program keretében megvalósuló faültetések; folyamatosan növekszik a magyar erdők területe és élőfakészlete.

2023. Január 28. 07:48, szombat | Belföld

Leégett egy uszoda tetőszerkezete Budapesten, a XVI. kerületben

Leégett egy uszoda tetőszerkezete Budapesten, a XVI. kerületben szombat hajnalban - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t közleményben.