Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Május 23. 12:15, hétfő | Bulvár
Forrás: közlemény

Kezd a nyári party szezont az Open Road Fest-tel!

Kezd a nyári party szezont az Open Road Fest-tel!

Vérpezsdítő hazai és külföldi koncertek a nyár legszínesebb fesztiválján, ahol a rocktól a bluesig dögös szólamok és égen-földön programok várnak. Sőt, ha sietsz május 25-ig még az elővételes jegyekre is lecsaphatsz!

Június 8-án kitárja kapuit az Open Road Fest és egy biztos, látványban és hangzásban nem lesz hiány!

A fesztivál igazi nagyágyúkat vonultat fel, a külföldi fellépők közül a Helloween és a The Sweet! érkezik a nagyszínpadra, de fellép az Anna and the Barbies, Ivan and the Parazol, Ossian, Karthago, és Deák Bill Gyula is. A klasszikus rockzenét a tribute bandák kiválóságai biztosítják.

Bármerre is vigyen utad az Open Road Fest-en földön és levegőben is programok várnak. A horizont királya Veres Zoltán műrepülő pilóta, meghódítja az eget. Az egyszerű dugóhúzók és spirálok csupán bemelegítésnek számítanak a fináléra! A földi izgalmakat a Freestyle Motocross hazai nagyágyúja, Hujber Péter, a halálgömb ura Gombos Attila, Erdős Csaba, és a Gravity Academy, garantálja.

A kétszeres bajnok FMX pilóta, Hujber Péter vendégszereplője volt a világhírű Nitro Circus-nak, és nagyon hamar nemzetközi szintre emelte a hazai FMX-et. Nem csoda, hiszen nem mindennap látni 20-25 méter hosszú, 10-12 méter magas ugratásokat vagy a dermesztő Halál Csókját.

Gömbös Attila a több államban betiltott Halálgömb magyar nagykövete is a látvány és az adrenalin szerelmese. El tudod képzelni, milyen az, amikor egy maximális fordulaton működő láncfűrésztől alig húsz centiméterre húz el iszonyatos sebességgel a motoros? Az Open Road Fest-en garantáltan megnézheted.

Az esti és nappali programok mellet Magyarország legnagyobb s leghosszabb motoros felvonulása vár rád, de különleges vasakkal és extrém kiállítással készül a Harley-Davidson Múzeum is. Sosem látott motor ritkaságok, ultra vagány kinézetű custombike-ok, relikviák, szerszámok és fényképek kapnak helyet az eredeti műhely teljes másában. Egy biztos, ilyen extrém kiállításban, még nem volt részed.

Váltsd meg akciós jegyed még május 25-ig és találkozzunk az Open Road Fest-en június 8. és 12. között! Feel the Freedom!

www.openroadfest.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.