Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Április 27. 07:27, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Hölgyvilág

Kiss Ramóna nem bánta meg

Kiss Ramóna nem bánta meg

Kiss Ramóna tizenhét éves kora óta játszik a Barátok közt tévésorozatban. Ha visszatekint az elmúlt időszakra, úgy érzi, minden pillanata szükséges volt ahhoz a változáshoz, amin keresztülment. Másfél évig volt szingli.

- Nem bántam meg semmit. Voltak nehéz időszakok is, de kinek nincsenek? Mindig voltak céljaim, soha nem feküdtem le úgy esténként, hogy fogalmam sincs, hogyan tovább. Annyiban volt hasznos ez a másfél év, hogy újra magamra koncentráljak, a vágyaimra. Egy párkapcsolatban az ember közös életre rendezkedik be, ahol a "mi" fontosabb, mint az "én". Ezzel persze nincs baj, csak ha semmilyen más tapasztalatod nincs az életben, akkor nem tudhatod, te magad mire vágysz. Szükségem volt erre az időszakra. Ezután nyithattam egy új korszakot, és most boldog vagyok - hangsúlyozza Kiss Ramóna, aki szerint minden úgy alakult, ahogyan lennie kellett.

Hölgyvilág / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.