Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. December 20. 14:28, péntek | PR
Forrás: infovárosok

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

Mint ahogy az elmúlt 20 évben, úgy 2020-ban is motordübörgéstől lesz hangos Alsóörs. A motorosoknak, zenerajongóknak és természetesen a környéken lakóknak is fontos nyárindító eseménye a hagyományokhoz híven június második hétvégéjén, június 10. és 14. között kerül megrendezésre.

„Bár korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, de sok megkeresést és kérést kaptunk. Többen írták, hogy a Balaton, a napsütés és a felsorakoztatott programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje, hogy arra 4 napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok.

A visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket és az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön.

Örömmel jelentjük, hogy a ’Feel the Freedom’ életérzésről 2020-ban sem kell lemondanunk, a megfogalmazott igényeket követve egy új koncepcióval jelentkezik a fesztivál, amellyel reméljük, hogy még több embert sikerül majd megszólítanunk” - mondta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.

További részletek hamarosan várhatóak, érdemes lesz követni a fesztivál weboldalát és Facebook oldalát, ahol elsőként fogják megosztani az újdonságokat.

Open Road Fest, 2020. június 10-14. Alsóörs – Feel the Freedom!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat