Városlista
2024. április 14, vasárnap - Tibor

Hírek

2012. Január 13. 06:30, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Lekapcsolták az autófeltörő fiatalokat

Lekapcsolták az autófeltörő fiatalokat

Egy személyautó feltörése közben tetten érték az egri rendőrök azokat a fiatalkorú tolvajokat, akik tavaly október óta hat autót és egy élelmiszerboltot fosztottak ki Egerben – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Az elfogást követő házkutatások során a két fiú lakhelyén a nyomozók megtalálták a gépkocsikból, illetve az üzletből származó zsákmányt is – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mint azt Soltész Bálint elmondta: az egri rendőrkapitányság nyomozói egy hónapok óta tartó bűncselekmény-sorozatot szakítottak meg az elkövetők elfogásával. A tettesek éjszakánként betörték a parkoló autók ablakát, és a járművekből értéktárgyakat, a többi között szórakoztatóelektronikai cikkeket, az üzletből pedig dohányárut tulajdonítottak el.

A nyomozók végül egy újabb személyautó feltörése közben tetten érték a fiúkat, akiknél a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközt, egy fém szerelővasat is megtaláltak.

A két fiatal gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését, és további betöréses lopások, autófeltörések tekintetében is beismerő vallomást tettek.

A fiúk ellen többrendbeli lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás; a bíróság mindkét gyanúsítottal szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el – mondta a referens.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.

2024. Április 05. 09:35, péntek | Kék hírek

Elfogtak egy portugáliai gyilkosság miatt keresett pakisztáni férfit Budapesten

Elfogtak Budapesten egy 19 éves pakisztáni férfit, akit emberölés miatt kerestek a portugál hatóságok - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) pénteken a police.hu oldalon.