Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. November 08. 14:07, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Letartóztatták az apját megkéselő férfit Nyíregyházán

Letartóztatták az apját megkéselő férfit Nyíregyházán

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság pénteken azt a férfit, aki szerda éjjel megverte lakótársát, majd késsel megszúrta a saját apját. Az idős férfi később a kórházban belehalt sérüléseibe

– közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel.

Resán Dalma elmondta, a bíróság több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt december 8-ig rendelte el a gyanúsított letartóztatását.

A tényállás szerint a férfi szerda éjszaka a nyíregyházi lakásában támadt rá alvó lakótársára, a földre rántotta és fojtogatni kezdte, majd a fuldokló segítségére siető édesapját is megütötte és egy ruhafogassal fojtogatta. Ezután egy késsel hasba szúrta apját, aki életveszélyesen megsérült és később a kórházban meghalt.

A férfi lakótársa a bántalmazás során könnyű sérüléseket szenvedett, a korábban már többször büntetett támadót a rendőrök Kótaj külterületén fogták el - ismertette a szóvivő.

A végzés a vádlott fellebbezése miatt nem jogerős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről