Városlista
2021. február 25, csütörtök - Géza

Hírek

2011. November 12. 07:06, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Lopni akartak, majd összeverték a biztonsági őröket

Lopni akartak, majd összeverték a biztonsági őröket

A biztonsági őrökre támadt három bolti tolvaj péntekre virradó éjszaka az egyik székesfehérvári nagyáruházban.

A bántalmazás következtében mindkét őr megsérült, az egyikük nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett; a bántalmazókat elfogták – közölte a rendőrség.

A biztonsági szolgálat tetten ért két fiatalembert, akik egy napszemüveget akartak ellopni az üzletből. Amikor feltartóztatták őket, előbb szóváltásba keveredtek, majd dulakodni kezdtek az őrökkel. A verekedésbe harmadik társuk is bekapcsolódott, majd valamennyien távoztak – mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint a járőrök gyorsan elfogták a gépkocsival menekülő tolvajokat. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőr ittas volt, az orvos az autó vezetőjét enyhén ittasnak minősítette. A sofőr jogosítványát a helyszínen elvették, s az egész társaságot előállították a székesfehérvári rendőrkapitányságra.

A fiataloknak lopás, súlyos testi sértés, csoportos garázdaság miatt kell felelniük, a gépkocsi vezetőjét pedig ittas vezetésért is felelősségre vonják.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 24. 07:00, szerda | Kék hírek

Karddal és más eszközökkel támadt haragosaira négy férfi

Vádat emelt négy férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete, életveszélyt okozó testi sértés bűntette és garázdaság bűntette miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

2021. Február 23. 08:00, kedd | Kék hírek

Elítélték a feleségét bántalmazó, zaklató férjet

Négy év börtönre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék - hétfőn kihirdetett, elsőfokú, nem jogerős ítéletében - emberölés kísérlete, zaklatás és más bűncselekmények miatt egy férfit, aki bántalmazta feleségét

2021. Február 22. 13:50, hétfő | Kék hírek

Ötezer doboz adózatlan cigarettát találtak Barabás és Beregdaróc között

Ötezer doboz, több mint hatmillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak a pénzügyőrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Barabás és Beregdaróc között egy bokros területen.

2021. Február 22. 09:44, hétfő | Kék hírek

Körözött magyar bűnözőket fogtak el külföldön

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) által koordinált nemzetközi felderítés eredményeként három körözött embert fogtak el Olaszországban és Angliában - tudatta a KR NNI hétfőn a rendőrség honlapján.