Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2011. November 08. 07:02, kedd | Belföld
Forrás: Orientpress.hu

Magyar orvosok segítenek Egyiptomban

Magyar orvosok segítenek Egyiptomban

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium megbízásából és anyagi támogatásával az Országos Mentőszolgálat szakorvosokat küld a tegnapi tragikus egyiptomi buszbaleset sérültjeihez.

A kiutazó mentőorvosok, egy tömeges balesetek ellátásában nagy gyakorlatot szerzett mentőorvos, valamint egy gyermek-traumatológus szakorvos feladata a hurghadai és kairói kórházakban kezelt magyar sérültek további egészségügyi ellátásának koordinációjában, a hazaszállításuk előkészítésében való segítségnyújtás lesz. A magyar orvosok holnap indulnak Egyiptomba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Belföld

Másodfokú hőségriasztás lép életbe péntektől vasárnapig

Meghosszabbítja, de harmadfokról másodfokra módosítja a hőségriasztást az ország egész területén az országos tisztifőorvos péntektől vasárnap éjfélig

2024. Július 18. 07:48, csütörtök | Belföld

Bemutatták a Ganz elektromos midibuszát

Bemutatták szerdán Budapesten a cseh-magyar koprodukcióban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát - közölte a magyar gyártó az MTI-vel.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.