Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Május 31. 13:07, szerda | Belföld
Forrás: közlemény

Már csak 1 hét és startol az Open Road Fest!

Már csak 1 hét és startol az Open Road Fest!

Már csak hetet kell aludni és végre mindenki megkapja a magáét:

rock legendák, hajnalig tartó pörgős bulik, adrenalin-bomba programok, motorcsodák, Balaton és rengeteg újdonság, amire az Open Road Fest történelmében eddig nem volt példa! Sőt, „idén mindegy mivel érkezel, mert lehet, hogy egy Harley-val távozol!” Ugye tudod, mit csinálsz június 7-11-ig?

Az Open Road Fest idén maximalizálja a szabadságélményt, ahol ráadásként egy Harley-Davidson Street Rod is gazdára talál. Csupán az ’OpenRoadFest’ appot kell hozzá letölteni: http://nyerj.openroadfest.hu/.

A hagyományokhoz híven idén is lesz közös levonulás a Budapest Chapter vezetésével, ami a Harley-Davidson Budapest Bázisa előle indul június 7-én reggel 8:00-kor.

Az Open Road Festen már az első nap is a rock jegyében telik, amire a Woodstockot megjárt bandával a Ten Years Afterrel, a Roaddal, na és az Alphavillel erősítenek rá, majd a Ganxsta Zolee és a Kartel tesz mindenkit jégre. Szombaton pedig érkezik a rockzenei triumvirátus, a Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega és az Edda Művek.

A fesztivál különleges hangulatát az Open Road Fest nappali és éjszakai lüktetése adja. A kaszkadőr show-k és a Harley On Tour tesztkamion mellett idén számtalan újdonsággal találkozhatnak a fesztiválozók. Reggeli jóga, délutáni edzés, teljes feltöltődés az esti zúzás előtt? Everness Dóm! A nyugalom megzavarására alkalmas programok kedvelőit egy négykerekű szörnyeteg a Big Foot Monster Truck várja, illetve az Európa-szerte egyedülálló Harley-Davidson Stunt Show! A fesztivál történelmében először tüzes cirkuszi produkciók elevenítik meg a vándorcirkuszok misztikus világát. Az extra újdonságok mellett Veres Zoli műrepülő pilóta, és az Erdős Csabi féle kaszkadőr show sem maradhat el a már jól megszokott programokon túl.

A szombati nagy motoros felvonulásra mindenkit szeretettel várnak. A Line Up-nál most is több ezer motor fog egyszerre duruzsolni. De június 10-én érdemes lesz a STIHL standjához is ellátogatni, ahol Gáborecz István faszobrász kezei között fog megszületni a stílfűrésszel faragott, életnagyságú Fat-Boy!

Érzed a rock zene dübörgését a mellkasodban, hallod a motorok zúgását, látod az önfeledten mosolygó arcokat? Akkor biztos lehetsz benne, hogy megérkeztél a 18. Harley-Davidson Open Road Festre!

Június 7-11, Alsóörs, ’Feel the Freedom’!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.