Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Április 16. 15:33, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Médiaválogatott: foci, csúcsok és jótékonyság, barátság - VIDEÓK

Médiaválogatott: foci, csúcsok és jótékonyság, barátság - VIDEÓK

A különböző tornák egyik csúcspontja, amikor valamilyen tematika mentén összerakott válogatott lép pályára. Jelenleg az ország egyik legnépszerűbb csapata az ANDONIK Médiaválogatott, amely már 2004 óta járja a pályákat.

A Földesi János által alapított csapat nem azért közönségkedvenc az együttes, mert sokszoros bajnok, hanem azért, mert a csapat minden tagja ismert közszereplő. Akad köztük olyan, aki a futball-pályákon tett szert ismertségre, hiszen a gárda tagjai közé tartozik Telek András, Keller József, Dzurják József, Bárányos Zsolt, Plókai Attila ,de szerepelt már a válogatottban Lisztes Krisztián is, vagyis a Ferencváros 1995-ös Bajnokok Ligájába jutó csapatának egykori tagjai. Ugyanakkor van a gárdában énekes, zenész – Csordás Tibi, Kecskés Tibor (Kefir) Gájer Bálint, Cozombolis, vagy éppen a rádiós műsorvezetőként is ismert Abaházi Csaba – és pályáralépett már újságíró is a válogatottban a médiából ismert Németh Lajos, Hajdú B. István, Szebeni István valamint Apáti Bence is.

„Mindig hatalmas élmény szerepelni a Médiaválogatottban – mondta Szebeni. – Már tizenhárom éve vagyok tagja a csapatnak és azért szeretem ezt az együttest, mert sokféle emberből áll össze a keret. Ha mi megyünk valahova, akkor nemcsak focizunk, hanem bulizunk is. Lui a bűvész bemutat egy trükköt, Borbély Zoli közvetít, ha úgy hozza a helyzet, szóval velünk mindig történik valami.”Minden alkalommal rengeteg média megjelenést is generálnak az eseményekből. Ettől is egyedi a csapat.

Persze a csapat tagjai nemcsak egyszerűen fociznak egy jót, hanem más módon is színesítik azokat a rendezvényeket, amelyekre meghívást kapnak. A csapat alapítója több küldetést is beteljesít, hiszen azzal, hogy korábbi sikeres sportolókat és ismert személyiségeket egy gárdában szerepeltet igyekszik példát mutatni a fiataloknak, hogy a sport milyen sikeressé teheti az embert és hogy a sport milyen egészséges és hogy sportoljanak minél többen. Az évi 50-80 fellépés kapcsán a csapat művész tagjai akár fellépéseikkel is emelhetik a rendezvények színvonalát. Természetesen nem csak foci, bármilyen sportos és egyéb felkérésnek is szívesen tesznek eleget.

„Nagyon fontos számunkra a jótékonyság is – árulta el az ANDONIK Médiaválogatott csapatkapitánya Nagy Anett, a névadó támogató tulajdonosa, aki korábban nyolcvankét alkalommal szerepelt a női labdarúgó-válogatottban, kis- és nagypályán is sokszoros bajnok, több alkalommal volt az év női játékosa hazánkban. – Rendeztünk már futsal-tornát Szigetszentmiklóson, amelyen a Médiaválogatott is játszott és a bevételből a Szigethalmi Egyesített Népjólléti Intézmény által gondozott sérült gyermekek gyógykezelésére gyűjtöttünk pénzt. A gyerekek ott is voltak a tornán, a segítség mellett ez is nagy öröm volt a számunkra.”

Az ANDONIK Médiaválogatott tagjai egy világcsúcs beállításában is tevékeny részesek voltak. A csapat játékosai szerepeltek a teqball világrekord elérésében: 20 órán és 20 percen át játszották a sportágat, amivel bekerültek a rekordok könyvébe is. Evvel a rekorddal már ötszörös világrekordereknek mondhatják magukat, hiszen a csapat már felállította a Bowlingozás ,Sárkányhajózás,Foci Darts,Buli biciklizés rekordját is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára