Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2012. Február 14. 07:32, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Most kell tankolni - szerdától drágulnak az üzemanyagok

Most kell tankolni - szerdától drágulnak az üzemanyagok

Üzemanyagár emelésre készülhetnek az autósok. A MOL szerdától bruttó 3 forinttal emeli a gázolaj és 2 forinttal a 95-ös benzin árát.

A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 434 forintra, benziné pedig 421 forintra nő. A Mol múlt héten még csökkentette mindkét üzemanyagfajta árát. Egy éve 50 liter benzint 2950 forinttal olcsóbban tankolhattunk és 3700 forinttal került kevesebbe ugyanennyi gázolaj – írta a holtankoljak.hu.

Közben drágult a kőolaj a szabadpiacon, miután a görög politikai vezetés megegyezett a hatályba lépő megszorításokról, ezzel biztosítva egy nemzetközi mentőcsomagot. Így szabaddá vált az út egy 130 milliárd eurós mentőcsomag előtt, amit az eurozóna pénzügyminisztereinek szerdai találkozóján kell majd jóváhagyni. További pozitív irányú nyomást gyakorolt az árfolyamra, hogy az Irán ellen bevezetett intézkedések hatására több társaság, amelyek összesen 100 olajszállító hajót birtokolnak, megszüntetnék szállításaikat az OPEC második legnagyobb kitermelőjéből. Az amerikai könnyűolaj hordónkénti jegyzése súrolja a 100 dolláros szintet, a Brent jegyzése 118 dollár fölött áll.


OrientPress Hírügynökség

Címkék: Üzemanyag, benzin, gázolaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 18:05, hétfő | Belföld

Rálőttek egy határőrre a Szentpéterfa-Eberau határátkelőnél

Rálőttek egy osztrák határőrre hétfő délelőtt a magyar-osztrák határon, a Szentpéterfa-Eberau határátkelőhely közvetlen közelében.

2022. Január 17. 17:03, hétfő | Belföld

Enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus-örökítőanyag koncentrációja

Ismét enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn internetes oldalán.

2022. Január 17. 16:06, hétfő | Belföld

Másodfokú riasztásokat adtak ki a viharos szél miatt

A viharos szél veszélye miatt több megye számos járására és a fővárosra is másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délután.

2022. Január 17. 13:01, hétfő | Belföld

Nem kapott elsőbbséget, nyakcsigolya-törést szenvedett

Közúti baleset gondatlan okozásának miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben, és súlyos balesetet okozott.