Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Június 03. 11:36, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Munkálatok miatt több autópályán is torlódásra kell számítani

Munkálatok miatt több autópályán is torlódásra kell számítani

Különböző munkálatok miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be az M1-es, az M3-as és az M7-es autópálya egyes szakaszain, emiatt torlódásokra kell számítani - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedd reggel az MTI-vel.

A közlemény szerint az M1-es autópályán Győr irányában a 34-es és a 36-os kilométerszelvény között, a Bicske melletti szakaszon reggel 7 óra óta zajlanak nagyfelületű burkolatjavítási munkák. Az erős forgalom miatt már lelassult a térségben a közlekedés. Azok az autósok, akik szeretnék elkerülni ezt a szakaszt, a 27-es kilométerszelvényben lévő zsámbéki (herceghalmi) csomópontban hajthatnak le az 1-es főútra és a 39-es kilométerszelvénynél, a bicskei csomópontban térhetnek vissza az autópályára. Ezen a szakaszon a tervek szerint szerdán is hasonló korlátozások mellett folytatódnak a javítási munkák.
Az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszán a 10-es kilométer térségében délelőtt a külső sávban végeznek burkolatjavítási munkákat, amelyek várhatóan ugyancsak torlódással járnak.
Ezen kívül az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 220-as és a 211-es kilométer között az elválasztósáv kaszálását végzik a belső sáv zárása mellett - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk