Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2011. Október 22. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Nagymamaszerepre készül az egykori szexbomba

Nagymamaszerepre készül az egykori szexbomba

55 éves Csepregi Éva énekesnő, akinek félig skót fia már az anyukájával egy színpadon zenél.

Életkora körül van némi bizonytalanság, korábban néhány forrás azt írta, hogy 1953-ban született, ám saját honlapján 1956-os születési dátumot tűntet fel. Így az jön ki, hogy tizenhat éves volt, amikor az 1972-es Ki Mit tud?-on a Kócbabák nevű lánycsapat tagjaként feltűnt, és éppen csak nagykorú, amikor a Kócbabákkal csatlakozott a Neoton együtteshez.

Önéletrajzi kötetében, a Napraforgóban írja, hogy dolgozott a Chinoin gyár gépkonstrukciós osztályának titkárnőjeként. A Neoton énekesnőjeként az együttes tagjaival beírta a nevét a magyar könnyűzene történetébe. A Neoton volt ugyanis az első magyar zenekar, amelyet menedzseltek hazánkban - a menedzselés akkoriban teljesen ismeretlen fogalomnak számított a szocializmust építő Magyarországon.

A menedzsert Erdős Péternek hívták, aki eredményes munkát végzett, mert a később Neoton Família néven futott csapat nem csak itthon aratott óriási sikereket, de a japán és a spanyol piacon is szép eredményeket ért el, 1983-ban a Yamaha Fesztiválon nagydíjat nyertek. Japánban annak idején igazi szupersztárnak számítottak, sokan ismerték őket, s ennek bizonyítékát is adták. A tokiói metróban megrohanták őket a rajongók.

Erdős Péter halála után a Neoton is felbomlott, Csepregi Éva Végvári Ádámmal Ádám és Éva néven folytatta, mostanában pedig a Neoton Sztárjai nevű formációval lép fel - szinten nagy sikerrel.

Az énekesnő fénykorában igazi szexbomba volt, de lassanként már a nagymama szerepre kell készülnie, egy skót zeneszerzőtől született fia ugyanis jövőre húszéves lesz. Csepregi Évának külön boldogsága, hogy Dávid szintén zenész lett - dobos -, s már szerepeltek is egy színpadon.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.