Városlista
2022. május 29, vasárnap - Magdolna

Hírek

2020. December 12. 08:00, szombat | Belföld
Forrás: mti

Negyven produkció versenyezhet az A Dal 10. évadában

Negyven produkció versenyezhet az A Dal 10. évadában

Az eddiginél tízzel több, összesen negyven produkció versenyezhet A Dal 10., jubileumi évadában a Duna Televízión

- mondta el a Duna csatornaigazgatója a műsorfolyam pénteki online sajtótájékoztatóján, amelyen ismertették a verseny mezőnyét.

Medveczky Balázs kiemelte: A Dal az egyetlen olyan műsor, amely új magyar dalok megszületését teszi lehetővé. Újdonság, hogy az idén hét szombat estén zajló műsorfolyamban a zsűri által kiválasztott legjobb négy döntős dal előadója kap pénzjutalmat, nem csupán a végső győztes. A Dal 2021 győztese a pénzjutalom mellett lemezfelvételre és videoklip készítésére is lehetőséget kap, valamint a Petőfi Zenei Díj Év Dala elismerését is elnyeri - tette hozzá Medveczky Balázs. A műsor 10. évadába több mint 400 dalt neveztek.

A Dal 2021. január 30-tól indul a Duna Televízió műsorán, a döntő március 13-án lesz.

Címkék: A dal

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 29. 13:03, vasárnap | Belföld

Várhatóan kevesebb dinnye terem idén

Várhatóan kevesebb dinnye terem idén, de a belföldi fogyasztást ki tudják elégíteni a termelők - közölte az MTI-vel a Magyar Dinnyetermelők Egyesülete.

2022. Május 29. 10:04, vasárnap | Belföld

Szabálytalankodott autójával, majd a Dunába ugorva menekült

Szabálytalan autós menekült a rendőrök elől Óbudán. A sofőr egy zsákutcában kiugrott a kocsiból, és a Dunába ugorva próbált egérutat nyerni. A járőrök a Hajógyári-szigeten fogták el. Kiderült, hogy miért akart meglépni.

2022. Május 29. 08:36, vasárnap | Belföld

Meghalt Haumann Péter Kossuth-díjas színész

Nyolcvanegy éves korában meghalt Haumann Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, a nemzet színésze - tudatta a család szombaton az MTI-vel.

2022. Május 29. 08:02, vasárnap | Belföld

Tűzmegelőzési programot indít partnereivel a Magyar Tűzoltó Szövetség

Országos tűzmegelőzési kampányt indít a Magyar Tűzoltó Szövetség, a Füstmentes.hu és a MABISZ együttműködésével - közölte a szövetség szombaton az MTI-vel.