Városlista
2021. május 11, kedd - Ferenc

Hírek

2012. Március 04. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Nem baleset volt Whitney Houston halála?

Nem baleset volt Whitney Houston halála?

Egykori sógornője szerint nem baleset volt Whitney Houston halála. Leolah Brown azt állítja, a sztár lánya is veszélyben van.

Volt férje, Bobby Brown nővére szerint nem baleset volt Whitney Houston halála. Leolah Brown azt mondja, már a rendőrséget is felhívta, és közölte velük, kire gyanakszik, de nyilvánosan erről nem szeretne beszélni. "Az ügyvédem azt tanácsolta, hogy ebbe ne menjek bele, de azt mindenkinek tudnia kell, hogy ez nem baleset volt - nyilatkozta Houston egykori sógornője. - És ha rajtam múlik, ki fog derülni, hogy mi történt vele valójában."

Leolah Brown egyúttal azt is elmondta, hogy testvérére, Bobby Brownra nem kell gyanakodni, Whitney lánya, a 18 éves Bobbi Kristina viszont nagy veszélyben van. "Nagyon, nagyon, nagyon fontos, hogy Krissy senkiben ne bízzon meg most az apján, a nagyanyján és rajtam kívül - mondta el a rokon. - El kell zárkóznia mindenki más elől."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 10:52, kedd | Bulvár

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-díjait

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-jait, tiltakozásul a díjat odaítélő szervezet tagsága ellen - írta a The Guardian online kiadása.

2021. Május 08. 14:05, szombat | Bulvár

A NASA közzétette marsi helikopterének zümmögő hangját - VIDEÓ

Először vette fel egy idegen bolygón egy űreszköz egy másik különálló űreszköz hangját: a NASA marsjárója két mikrofonjának egyikét használva hallgatta az Ingenuity helikopter negyedik tesztrepülését április 30-án

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.

2021. Május 03. 08:00, hétfő | Bulvár

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia: megszünteti az úgynevezett titkos bizottságokat, amelyek miatt azzal vádolták az intézményt, hogy a díjak odaítélését korrupció övezi.