Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Február 12. 12:01, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Nem jött be a csajozás, fegyverrel mentek rabolni helyette

Nem jött be a csajozás, fegyverrel mentek rabolni helyette

Négy napon belül elfogták a rendőrök azt a két fiatal férfit, akik egy gázpisztollyal fenyegetve próbálták megszerezni egy pár pénzét.

A két huszonéves fiú február 4-én este bulizni indult a belvárosba. Előtte jó ötletnek tartották beszerezni egy gáz-és riasztófegyvert, amit a XV. kerületben meg is vettek – közölte a rendőrség.

A Deák téren ismerkedni próbáltak, de mivel nem jött össze a számításuk, így 21 óra 20 perckor inkább lementek az V. kerületi Jane Haining rakpartra. A Duna-parton kiszemeltek egy párost, a gáz- és riasztópisztollyal fenyegetve a pénzüket követelték.

ivel nem adtak át semmit, így V. László a fegyvert az egyik sértett nyakához szorította, ezzel is nyomatékosítva követelését. Ez sem vezetett eredményre, így az elkövetők elmenekültek. Az eset során nem sérült meg senki.

A rendőrök nyomozást indított az ügyben, majd február 8-án mindkét férfit elfogták.
A 23 éves R. Mártont, valamint a 20 éves V. Lászlót fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára