Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2011. Július 18. 14:17, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Nincs még engedélye a Szigetnek

Nincs még engedélye a Szigetnek

Bár a Sziget Fesztivál a szervezők szerint minden előírásnak megfelel, a rendezvény, benne egy körülbelül harmincméteres torony, a mai napig nem kapott hatósági engedélyt – írja a Magyar Nemzet.

Újbuda jegyzőjétől várják a Sziget Fesztivál megrendezéséhez szükséges engedélyeket, amelyeket még a hatóság vizsgál – tudta meg a lap Benis Dánieltől, a 2011. augusztus 10-től 15-ig, az óbudai Hajógyári-szigeten a napi több tízezres látogatóval számoló rendezvény háttértechnikai vezetőjétől. Elmondta: még nincs meg minden engedély.

A napokban harangozták be, hogy a fesztivál egyik kiemelt helyszíne lesz az a 30 méter magas „szupertorony”, amelynek kivitelezését a Vodafone mobilszolgáltató finanszírozza. Az ismertetett elképzelések szerint a fesztivál idején egy tíz emelet magas toronykomplexum áll majd a Hajógyári-sziget középpontjában. Itt többek között „DJ-pörgést, digitális Kánaánt” kínálnak a szórakozni vágyóknak – írja a hétfői Magyar Nemzet, melyből további információkat is megtudhat. (da)

Címkék: fesztivál

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 18:00, szombat | Belföld

Jól vizsgázott a betegeken is tesztelt magyar lélegeztetőgép

A betegek kezelésében is sikeresnek bizonyult az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) támogatásával megvalósított, szabadalmaztatás alatt álló lélegeztetőgép.

2020. Július 11. 14:04, szombat | Belföld

A megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású

A magyarországi koronavírus-fertőzöttek jelentős része külföldről érkezőkkel került kapcsolatba - hangsúlyozta az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője pénteken a közmédiának nyilatkozva.

2020. Július 11. 09:28, szombat | Belföld

Meghalt két beteg, hattal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Elhunyt két idős, krónikus beteg, és hattal, 4229-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu szombat reggel.

2020. Július 11. 06:00, szombat | Belföld

Elindult a jelentkezés a Magyarország Szépe versenyre

Elindult péntektől a jelentkezés a Magyarország Szépe versenyre, amelynek magyarországi döntőjét idén is a Duna Televízió és a Duna World csatorna közvetíti élőben.