Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Október 31. 07:07, hétfő | Belföld

Nyirkos, szürke idő lesz, kevés napsütéssel

Nyirkos, szürke idő lesz, kevés napsütéssel

Napközben is sokfelé lesz borongós, nyirkos az idő, de helyenként rövid időre a nap is kisüthet. Számottevő csapadék nem várható, de helyenként szitálás, ködszitálás előfordulhat - írja az Időkép.

Gyenge marad a szél. Hajnalban 7 és 12, napközben 12 és 21 fok között alakul a hőmérséklet, a naposabb tájakon számíthatunk a melegebb délutánra.

Kedden is nyirkos, szürke idővel indul a nap, de napközben már nagyobb eséllyel szakadozhat fel nagyobb területen a rétegfelhőzet, és rövidebb-hosszabb időszakokra a nap is kisüthet. Tartósabban párás, borongós időre elsősorban északon és északkeleten számíthatunk. Legfeljebb elszórtan szitálás fordulhat elő, számottevő eső nem. Helyenként élénk lökések kísérhetik a délies szelet. Délután 12-21 fokra van kilátás, a naposabb tájakon lesz a legmelegebb.

Szerdán egy gyenge hidegfront érkezhet, csökkenhet a ködös területek aránya. Csak kevés helyen alakulhat ki átmenetileg gyenge eső, futó zápor. Az északnyugatira forduló szelet legfeljebb élénk lökések kísérhetik. 13 és 21 fok között alakulhatnak a maximumok.

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.