Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Június 03. 12:03, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu - fotó:pixabay

Összesen 49-szer adta el ugyanazt a telefont a csaló 17 éves

Összesen 49-szer adta el ugyanazt a telefont a csaló 17 éves

Üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség egy 17 éves nyíradonyi fiú ellen, aki az egyik internetes portálon keresztül csalt ki pénzt több sértettől.

A rendőrségen tavaly tavasszal tett feljelentést egy férfi, aki egy hibás mobiltelefont rendelt meg egy magánszemélytől 19 ezer forintért, azonban a telefon nem érkezett meg az eladó pedig elérhetetlenné vált.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították az eladót, majd kihallgatták gyanúsítottként. A megalapozott gyanú szerint a fiatalkorú az ország egész területén 49 személy sérelmére követett el hasonló bűncselekményeket.

A nyomozást a Komlói Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címkék: átverés, csaló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben