Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2017. Május 09. 09:15, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Pecázás közben akadt a horogra az emberkereskedő futtató

Pecázás közben akadt a horogra az emberkereskedő futtató

A holland rendőrség körözte, a magyar pedig elkapta azt a 44 éves férfit, akit emberkereskedelemmel és kerítéssel gyanúsít a hatóság.

A holland hatóságok áprilisban keresték meg a magyar rendőrséget azzal, hogy segítsenek elfogni egy 44 éves férfit, akivel szemben emberkereskedelem és kerítés miatt bocsátottak ki európai elfogatóparancsot. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési nyomozói haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést. A holland rendőröktől kapott adatok szerint H. József Hollandiában prostitúcióra kényszerített más személyeket, akik összesen 500 ezer eurót „kerestek”. Ebből naponta több mint 1000 eurót kellett leadniuk a körözött férfinak.

A magyar nyomozók megállapították, hogy a keresett személy Magyarországon tartózkodik. H. Józsefet május 7-én 16 órakor - horgászás közben - egy Székely község melletti víztározónál fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési munkatársai. A férfit a rendőrök a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, Hollandiának történő átadásáról a későbbiekben dönt a bíróság.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 08:13, szombat | Kék hírek

Milliárdos adócsalás miatt ítélték el egy bűnszervezet tagjait Szegeden

Jogerősen nyolc év fegyház-, illetve hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla pénteken egy magyar és egy bolgár férfit,

2020. Július 03. 05:00, péntek | Kék hírek

Rádőlt egy lányra és egy nőre egy fa Budapesten

Rádőlt két emberre egy fa csütörtök délután a főváros I. kerületében lévő Sikló utcában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete az MTI-vel.

2020. Július 02. 08:46, csütörtök | Kék hírek

Egy fiatal nő balesetben életét vesztette Szolnok külterületén

Egy fiatal nő életét vesztette közúti balesetben Szolnok külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök hajnalban a police.hu honlapon.

2020. Július 02. 06:06, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy kerékpáros, miután traktorral ütközött Füzesabonyban

Meghalt egy kerékpáros, miután traktorral ütközött szerdán Füzesabonyban - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.