Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2012. Február 28. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Pert veszített Kovács Lázár

Pert veszített Kovács Lázár

Kovács Lázár nem nevelheti otthon házasságán kívül született kisfiát, de harmincezernél több gyerektartást sem tud fizetni.

Kovács Lázár ellen döntött a bíróság, aki feleségével közös gyermekei között nevelte volna fel a félrelépésből született kisfiút. A bíróság szerint az anyuka, Bíró Andrea oldalán biztosítottak a körülmények a gyermek fejlődéséhez, akinek most nagy kő zuhant le a szívéről, hogy nem veszik el tőle gyermekét. A fiatal nő már csak azt fájlalja, hogy Lázár nem látogatja közös fiúkat, valamint, hogy mindössze harmincezer forintos gyerektartást kap.

Ruttner György, a szakács ügyvédje szerint azért volt szükséges a tárgyalás, mert Kovács Lázár felelős apaként, hivatalos úton akart megbizonyosodni, hogy az anyukának van-e megfelelő munkahelye és lakása a gyermek neveléséhez. Nem is volt feltétlen cél a gyermek elszakítása az anyukától - mondta, akinek talán jobb helyen is van Andreánál, ha Lázár a kért ötvenezer forintos gyerektartást sem képes kigazdálkodni havonta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.