Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Február 06. 15:42, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Polgármesterek, focisták, sztárok és borászok egy pályán

Polgármesterek, focisták, sztárok és borászok egy pályán

A Villány-Siklósi Borászok vendégeként lépett pályára a Car-Bay VIP kupán az Andonik Médiaválogatott, akik a tornára magukkal hozták a frissen alakult Polgármester All Stars válogatottat is Siklósra.

A három csapat mérkőzéseiből a nap végén az Andonik Médiaválogatott került ki győztesen, de valamennyi résztvevő nyertesnek érezte magát, hiszen a torna végén a siklósi Thermal Spa-ban lazítottak és egy nagyon ízletes vacsorával és a vendéglátó helyi borászok nedűivel zárták a sikeres napot.

„Nagyon örültem, amikor felkértek, hogy csatlakozzam a Polgármester All Stars csapatához – kezdi Szabó László, Bugac polgármestere – nagyon jó kezdeményezésnek tartottam, hogy alakult egy olyan csapat, ahol kollégákkal tudunk sportolni és egymás rendezvényein szerepelni. Ezért rögtön szóltam néhány polgármesternek, akikről tudtam, hogy mindenük a foci és már második tornán vettünk részt így közösen. Új tagként csatlakozott hozzánk Riegl Gábor, Siklós polgármestere is, aki lelkes játékával nagy segítségünkre volt”.

Az egyre bővülő polgármester keret igazi ellenfele lehet a jövőben a Médiaválogatottnak. Siklóson is megszorongatták a focistákkal felálló sztárcsapatot, és ígéretet tettek, hogy nyárra, a foci EB idejére tervezett rendezvényeiken már igazi csapatként vágnak majd vissza.

„A sport egészséges, a sport fontos mindenki számára, és a közös élmények, életre szóló barátságok ilyenkor alakulnak ki. Hogyha a gálameccseinken azt elérjük, hogy bármilyen korosztály, elkezdjen vagy újrakezdjen sportolni nekünk már megérte - mondja Keller József a Ferencváros legendás labdarúgója az Andonik Médiaválogatott rangidőse”.

„Köszönjük a meghívást Siklósnak, nagyon jól éreztük magunkat. Örülünk, hogy Bock József legendás villányi borász is tiszteletét tette a tornán, Nagy Csaba Országgyűlési Képviselő úrral együtt, akik a kezdőrúgásokat végezték el – mondja Nagy Anett, az Andonik Médiaválogatott csapatkapitánya - szeretünk Siklósra járni, szívesen jövünk, mert nagyon sok barátunk él itt.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára