Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Szeptember 07. 07:02, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Robert Redford új filmje színesítette a csöndes mozis hétvégét Észak-Amerikában

Robert Redford új filmje színesítette a csöndes mozis hétvégét Észak-Amerikában

Robert Redford A Walk in the Woods című Sundance filmfesztiválon bemutatkozott filmje színesítette az amúgy csöndes mozis hétvégét Észak-Amerikában - ismertette vasárnap a Variety.com.

A Redford-vígjátékra péntektől vasárnapig 8,1 millió dollárért (2,3 milliárd forintért) váltottak jegyet az amerikai és kanadai nézők.

A kasszasikerlista csúcsára a War Room című dráma jött föl 9,3 millió dolláros jegyeladással, lecserélve a hetek óta hódító Egyenesen Comptonból című zenés filmet, amely 8,9 millió dollárral növelte bevételeit, s így hamarosan eléri a 150 millió dollárt.

A War Roomban Priscilla Shirer, T.C. Stallings és Karen Abercrombie alakítja a főszerepeket, a filmet Alex Kendrick rendezte.

A hétfői Labour Day ünnepnappal kiegészülő hétvége talán az év legszerényebb mozis kasszáját hozza majd a boxoffice-elemzők szerint. A hétvége három napja alatt egyetlen filmre sem váltottak tízmillió dollár fölött jegyet a nézők Észak-Amerikában, ami idén még nem fordult elő.

A kasszasikerlista negyedik helyén holtversenyben áll kicsivel 7 millió dollár feletti bevétellel a Mission: Impossible - Titkos nemzet és A szállító - Örökség című akciófilm.

Címkék: film, mozi, robert redford

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára