Városlista
2022. november 28, hétfő - Stefánia

Hírek

2018. Január 28. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Saját pincéjében termesztette a füvet a díler

Saját pincéjében termesztette a füvet a díler

A gödöllői rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy domonyi férfit.

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy domonyi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a Domonyban található háza pincéjében termesztette a kábítószert, ahol a rendőrök január 26-án délelőtt házkutatást tartottak. Az ingatlanban a növények termesztéséhez szükséges eszközöket, berendezéseket és vegyszereket, valamint kábítószergyanús növényeket és növényi anyagmaradványokat foglaltak le. Ez utóbbiakról a kirendelt szakértő előzetes véleményben megállapította, hogy kábítószernek minősülnek. Az eljárás jelenlegi adatai szerint a férfi a marihuánát korábban több alkalommal más személy részére is értékesítette.

A 28 éves férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, ellene a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.

2022. Október 22. 13:44, szombat | Kék hírek

Elfogtak egy drogterjesztő taxist Budapesten

A rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy 43 éves férfit, aki taxijából árulta a tiltott szereket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.