Városlista
2024. április 14, vasárnap - Tibor

Hírek

2011. November 27. 14:53, vasárnap | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

Segítenének a szurkolóknak

Segítenének a szurkolóknak

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) azt szeretné elérni, hogy több szurkoló láthassa a magyar csapatok Bajnokok Ligája-mérkőzéseit.

Az MKSZ vasárnapi közleménye szerint az elmúlt hónapokban a témában számtalan megbeszélést szervezett, melynek eredményeként a héten már úgy tűnt, sikerül elérnie az áttörést, és az MKB Veszprém vasárnapi BL-mérkőzését a Magyar Televízió is közvetítheti. Azonban a közvetítési jogokat megvásárló Digisport csatorna elzárkózása miatt ez mégsem történhetett meg, így további egyeztetésekre van szükség.

„A Magyar Kézilabda Szövetség elfogadhatatlannak tartja, hogy a sportág bármely szereplője, médiaszolgáltatója pillanatnyi üzleti vagy magánérdekét a kézilabdázás népszerűsítése, a szurkolók elvárásai és így a közérdek fölé helyezze” – olvasható a közleményben.

A BL-közvetítési jogokkal rendelkező Európai Kézilabda Szövetség 2011 márciusában hosszú távra értékesítette a közvetítés lehetőségét a Digisport csatorna számára. Az MKSZ állásfoglalása szerint „ezen döntés következménye, hogy a kézilabdát figyelemmel kísérő szurkolók és tévénézők túlnyomó többsége egyáltalán nem láthatja a Bajnokok Ligájában szereplő magyar klubcsapatok mérkőzéseit”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.