Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Február 27. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Sokan támadják Attilát

Sokan támadják Attilát

Alig hirdettek eredményt a Való Világ végén, máris hallani lehetett olyan véleményeket: Attila csalással nyert. Miért kell elvenni a győztes örömét?

Bunda! - ezt skandálták néhányan, amikor kiderült, hogy Attila nyerte a játékot. Egyesek a gazdag és ismert barátokra fogták a győzelmet, mások szerint az összeférhetetlen srác biztosan beígért százalékot a nyereményből azoknak, akik sms-eket küldtek rá.

A spekuláció egészen odáig ment, hogy állítólag csak pár különböző telefonszámról érkeztek a szavazatok, pedig erről semmilyen információ nem volt. De miért akarják elrontani Attila örömét? Talán Csaba rajongói nem tudtak beletörődni, hogy nem a kedvencük nyert? Vagy azok, akiket irritált Attila taktikázása? Korábban ugyanezen ment keresztül Csaba és Eszter is. Őket is megvádolták azzal: csakis azért mehettek vissza anno egy-egy párbajról, mert megfizették a győzelmet. Csaba gazdag rokonairól hallhattunk, Eszter állítólag Ördög Nóra pártfogoltja volt.

Attila azonban nem törődik az ilyen pletykákkal, talán majd később reagál ezekre, ha akar. Most csak élvezni akarja, hogy öt és fél hónap után megnyerte a fődíjat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára