Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2022. Február 20. 15:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Szétszórta a drogot a díler a kocsiban, amikor a rendőrök lecsaptak

Szétszórta a drogot a díler a kocsiban, amikor a rendőrök lecsaptak

Egy 26 éves rétsági férfit fogtak el a Nógrád megyei nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai 2022. február 17-én az esti órákban Rétság belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban tartózkodókat. A rendőrök a 26 éves férfi utas melletti ajtó térképzsebében, továbbá az autóban elé és mögé ledobva több pakett alufóliába csomagolt bruttó 24,48 gramm kábítószergyanús anyagot találtak meg. A lefoglalt növényi törmelék az előzetes szakértői vélemény alapján kábítószernek minősül – közölte a rendőrség.

A beszerzett adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2021 májusa és augusztusa közötti időben, valamint 2022 februárjában különféle kábítószert értékesített, illetve adott át az általa is használt anyagból fogyasztásra több Nógrád megyei ismerősének.

A rendőrök a 26 éves rétsági lakost elfogták és előállították. A férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt – szakértők bevonásával – nyomoz a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya. A hatóság tagjai a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.

2022. December 20. 17:36, kedd | Kék hírek

Bűnszervezetet számolt fel a TEK Pápán

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének gyanúja miatt.