Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 25. 14:26, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Távozik a Barátok közt sztárja?

Távozik a Barátok közt sztárja?

Mindenkit meglepett a hír, R. Kárpát Pétert kiírják a Barátok köztből. A színész 14 évig játszott a népszerű sorozatban.

A Blikk cikkéből az is kiderül, hogy a színészt is sokkolta a döntés. Azt sem tudja, miből pótolja majd a kieső bevételt, ami viszont komoly fennakadásokat okozhat a család életében. Hitel van a házukon, ami miatt szintén aggódik a híresség, de azért próbál optimista maradni.

"Amíg van két kezem, két lábam és szakmailag sem a sereghajtók közé tartozom, addig meglesz a lehetőségem, hiszen ismernek, elismernek. Abban bízom, hogy a jelenlegi munkáim, mint a Thália Tanoda tanári állása, a nem túl jelentős szinkronmunkák és a színházi megkeresések mellé meglesznek a lehetőségeim, még akkor is, ha a színházi társulati igazolások időszakának már vége" - mondta a Blikknek a színész.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.