Városlista
2021. október 21, csütörtök - Orsolya

Hírek

2016. December 15. 12:13, csütörtök | PR

Télen is ajánlott a reptéri parkolás

Télen is ajánlott a reptéri parkolás

Talán a téli kirándulások alkalmával nyújtja a legnagyobb előnyeit a reptéri parkolás.

Gondoljunk csak bele, ha éppen karácsony vagy szilveszter környékén szeretnénk utazni valahova, akkor egyrészt mennyire hideg van a tömegközlekedéshez, másrészt mekkora zsúfoltság és tumultus van ezeken a járatokon.

A legkényelmesebb, ha a reptérre a saját autónkkal utazunk ki, hiszen nem kell így időt és energiát vesztegetnünk azzal, hogy tömegközlekedéssel utazunk, illetve pénzt is megspórolhatunk, hiszen a taxitól jóval olcsóbb a reptéri parkolás. Képzelje csak el a szituációt, még ha nem is a kiútnál, de a hazaútnál nagyon is jóleső érzés, hogy a járművünk ott vár bennünket, és nem kell még órákat pazarolnunk arra, hogy hazajussunk a jó meleg otthonba.

Kinek éri meg a reptéri parkolás?

Természetesen nem mondhatjuk azt, hogy mindenkinek kifizetődő a reptéri parkolás, hiszen akinek például nincs autója, az nem is igazán gondolkodhat ezen.
Arra gondolunk ebben az esetben, hogy nyilván cikkünk például nem az egyetemistákhoz szól, akiknek mindenen spórolniuk kell, számukra tényleg nem éri a meg a reptéren parkolni, de például akinek már van egy jobb kocsija, az miért ne adna a biztonságra, illetve aki családdal utazik, az miért akarja végigcipelni a gyerekeit a tömegközlekedési eszközökön, miért nem választja az egyszerűbb és kényelmesebb megoldásokat.

A reptéri parkolás elsősorban az üzletembereknek ajánlott, főleg azoknak, akik az átlagosnál többet utaznak. A bud.hu munkatársai is úgy vélik, hogy a reptéri parkolás lehetőségével ők rengeteg pénzt, időt és energiát tudnak megspórolni. Nézzünk egy szituációt, például keresztül mindig könnyebb megérteni a részleteket. Általában tárgyalni utaznak az üzletemberek, ami azt jelenti, hogy csak 1 vagy maximum 2 napra utaznak el, tehát nincs nagy lehetőség a lassúságra, és a fáradságra.
Sok esetben már a leszállás után van a megbeszélés, tehát úgy kell megérkezni, hogy sem testi sem szellemi fáradtságot ne érezzen, ezt pedig csak akkor lehet, ha saját autójával, vagy taxival érkezik a reptérre, különben csupa időpocsékolás, energia és stressz megy el. És egy üzletember miért spórolna a parkoláson? Ha már egy üzleti útra indul repülővel, akkor nyilván a cég tudja állni a reptéri parkolás árait is.
A másik nagy csoport, akiknek nagyon is fontos a reptéri parkolás, de számukra főleg a kényelem szempontjából, azok a családok. Ha már 2 vagy 3 gyermekkel utazik, akkor egyrészt nagyon sok csomagjuk van, amit 2 szülő nehezen tudna a tömegközlekedésen cipelni, másrészt nem a kedvence a gyermekeknek az utazás, főleg akkor nem, ha még nagyon picik.
Ilyenkor nagyon jól jön a reptéri parkolás, hiszen elég ha már csak a reptéren fáradnak el a gyerekek, nem muszáj még előtte nyűgössé tenni őket, illetve elég lesz a célállomáson majd taxiért fizetni, vagy a tömegközlekedésen szenvedni, ha éppen nem megy ki értük senki.

Nem drága a reptéri parkolás

Sajnos még mindig az a tévhit él az emberekben, hogy a reptéri parkolás elég drága, pedig ez nem teljesen igaz, sőt, nagyon sok olyan lehetőség van, amivel még olcsóbbá lehet tenni a parkolást. Az online foglalás például akár félárra csökkenti az árat, illetve azt is érdemes szem előtt tartani, hogy vannak olcsóbb és drágább helyek is, tehát ha például egy egész hétre elutazik, akkor jobban megéri a kissé távolabb eső parkolót használni, ami olcsóbb lesz, de ha csak 1-2 napra, és nagyon sietős a dolga, akkor a Terminál vagy a Prémium parkoló fogja Önnek megérni.
A lényeg, hogy el kell olvasni a részleteket, hiszen még extra kedvezményekre is akadhat bizonyos időpontokban, illetve extra, speciális szolgáltatások is járnak a parkolás mellé. A reptéri parkolás tehát megéri!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 05. 12:28, kedd | PR

Egy „apróságba” bukott bele Donald Trump

A járvánnyal kapcsolatos kommunikáció áll annak háttérében, hogy Donald Trump elveszítette az amerikai elnökválasztást.