Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Május 15. 13:16, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Vihar - A dél-balatoni vasútvonalon nincs közlekedés

Vihar - A dél-balatoni vasútvonalon nincs közlekedés

A dél-balatoni vonalon szünetel a vasúti közlekedés, Székesfehérvárról egyelőre nem indítanak vonatokat abba az irányba - közölte a Mávinform csütörtök kora délután az MTI-vel.

Közleményük szerint a dél-balatoni vasútvonalon több szakaszon kidőlt, vagy megdőlt fák akadályozzák a vonatközlekedést. A MÁV azt javasolja, aki teheti, a Székesfehérvár-Siófok-Fonyód-Nagykanizsa-Murakeresztúr-Gyékényes vonalon ne tervezzen utazást.
Kifejtették: a legnagyobb gondot a dél-balatoni vasútvonalon okozza most a viharos erejű szél, több helyen zárlat van a felsővezetékben, kidőlt és veszélyesen megdőlt fák okoznak gondot, többek között Balatonboglárnál, Lepsénynél, Gyékényes és Murakeresztúr között, de a székesfehérvári elővárosi szakaszon is.
A Mávinform azt javasolja az utasoknak, hogy indulás előtt hívják a Mávdirekt 06 40 49-49-49-es helyi tarifával hívható telefonszámát, tájékozódjanak a menetrendről és az aktuális helyzetről a MÁV, a MÁV-Start vagy a vonatinfó weboldalán (www.mav.hu, www.mav-start.hu, vonatinfo.mav-start.hu).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.