Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 04. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott a szentéletű tinisztár

Villantott a szentéletű tinisztár

Amerika megrendíthetetlen erkölcsű kiskedvence, Taylor Swift nevén is folt esett, mikor több ezer ember előtt villantott.

KanYe West megreformálta ugyan a modern rapszakmát, de sokkal nagyobb teljesítmény volt tőle, hogy egy kétperces monológgal szentet faragott Taylor Swiftből. Az emlékezetes kirohanása óta a pop-country énekesnő a megtestesült ártatlanság, és lányos báj mintapéldánya. Azonban legutóbbi koncertjén sikerült beállnia a többi, romlottnak nevezett tinisztár közé, amikor megvillantotta bugyiját. A huszonegy esztendős sztár apró ruhája folyamatosan csúszott felfelé, miközben nagy odaadással prezentálta művészetét, ami azzal zárult, hogy több ezren láthatták milyen alsóneműt húzott aznap. A kis malőr viszont meglepő módon nagyon nem zavarta Taylort, aki vezetéknevével ellentétben nem volt valami gyors toalettje megigazításában. 

De legalább nem rögtön egy olyan villantással indított, amit legjobb barátnéja, Miley Cyrus is megirigyelhetne. Pedig belőle aztán már mindent láttunk fiatal kora ellenére is. Pasifalásban viszont már régen felülmúlta Cyrusék szeme fényét. Három éven belül sikerült Joe Jonast, Taylor Lautnert, Jake Gyllenhall-t, és John Mayert is a lovagjai közt tudni.

Címkék: sztár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára