Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Február 07. 17:05, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Volt zsűritag tér vissza a Dal 2020 színpadára

Volt zsűritag tér vissza a Dal 2020 színpadára

A Dal egyik korábbi zsűritagja, Rúzsa Magdi és zenekara lesz A Dal 2020 szombati második válogatójának vendégfellépője - közölte az MTVA Sajtó osztálya pénteken az MTI-vel.

"Mindegyik dalom közel áll hozzám, ezért nehéz, amikor csak egyet lehet kiválasztani közülük. Három-négy dalt versenyeztettem a fejemben, végül azért az Érj hozzám lett a befutó, mert a közönség nagyon szereti" - idézi a közlemény Rúzsa Magdit a szombat esti fellépéséről.

Az énekes szerint A Dal 2020 75 millió forintos, zenei karrier építésére fordítható főnyereménye nagyon jelentős támogatás és ha valaki ügyesen bánik vele, akkor adott a lehetőség, hogy beindítsa vagy továbblendítse pályáját.

A Dal 2020 második válogatóját szombaton 19 óra 35 perctől láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.