Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

Egyre több a Ferrari vásárló
2015. Július 31. 08:01, péntek | Bulvár

Egyre több a Ferrari vásárló

Növelte forgalmát és nyereségét az idei első félévben a részvényének negyedik negyedévi tőzsdei bevezetésére készülő Ferrari sportkocsi gyár.

Kamattámogatásos hitelre vett ingatlan eladható? – Jogász válaszol
2014. December 19. 06:00, péntek | Belföld

Kamattámogatásos hitelre vett ingatlan eladható? – Jogász válaszol

Kamattámogatásos hitellel vett egy ingatlan az onlinejogsebesz.hu legújabb kérdezője, aki szeretné eladni a házat, de nem tudja, hogy megteheti-e. A szakértő válaszol. Ne feledje, joga van kérdezni!

Kocsiátírás adótartozás miatt nem lehet – Mi a teendő?
2014. Szeptember 23. 06:00, kedd | Belföld

Kocsiátírás adótartozás miatt nem lehet – Mi a teendő?

Az előző tulajdonos adótartozása miatt kivonták a kocsit a forgalomból, ám ezt nem közölte a vásárlóval, aki így nem tudta átíratni nevére az autót. Ebben segít ezúttal az onlinejogsebesz.hu.

Eladom a garázsom, milyen adó és illeték terheli?
2014. Augusztus 06. 06:00, szerda | Belföld

Eladom a garázsom, milyen adó és illeték terheli?

Milyen adó, illeték vagy egyéb anyagi kötelezettségekkel számolni, ha például egy garázst adunk el? Erre válaszol az onlinejogsebesz.hu szakértője. Ne feledje, joga van kérdezni!

Lassan élénkül a lakásszektor
2014. Július 29. 16:00, kedd | Belföld

Lassan élénkül a lakásszektor

Az év első felében a használatba vett lakások száma 21,8, a kiadott új lakásépítési engedélyeké pedig 17,9 százalékkal nőtt a múlt év első hat hónapjához képest - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2012. Május 30. 14:19, szerda | Belföld

Egyre többen szabadulnának autójuktól

Új szakaszban az autópiac válsága: a vevői érdeklődés folyamatos csökkenésével párhuzamosan idén tavasszal húsz százalékkal többen hirdetik eladásra személyautójukat, mint egy évvel ezelőtt.

2012. Május 30. 07:09, szerda | Belföld

Jól indult az év a balatoni ingatlanpiacon

A nyaralóvásárlási szezon tradicionálisan márciusban indul a Balatonon, de idén az egész országra jellemző erős évkezdés a magyar tenger ingatlanpiacán is korábban éreztette hatását.

2012. Február 23. 07:09, csütörtök | Belföld

Lakáspiac: lassabb értékesítés, növekvő közvetítői szerep

A válság évei alatt elfeleződött az adásvételek száma, tíz-tizenöt százalékkal csökkentek az árak, de nem csak ez jelezte, hogy baj van az ingatlanpiacon.

2012. Január 17. 14:21, kedd | Belföld

Nem jött lendületbe az autópiac

Tavaly sem jött lendületbe az uniós autópiac: 2011-ben már negyedik éve csökkentek az európai gyártók autóeladásai az előző évekhez képest az európai ágazati szövetség, az ACEA nyilvánosságra hozott adatai szerint.

2011. Október 05. 07:17, szerda | Belföld

Magyar töltőállomás-hálózatától is megválna az OMV

Megválna magyarországi, szlovákiai és csehországi töltőállomás-hálózatától az osztrák OMV – legalábbis erről számolt be a cseh CTK24 hírcsatorna.

2011. Október 01. 14:25, szombat | Belföld

Így érdemes megszabadulni devizahitelünktől

Az ingatlanfedezetű devizahitelek fix árfolyamú végtörlesztésével kapcsolatban ajánlatos gyorsan, ám nem elhamarkodottan dönteni – hívja fel a figyelmet a BankRáció.hu.